7 oct 2008, 15:18

Страст и нежност 

  Poesía » Erótica
2129 2 34

Топъл миг. Нежност. Красота.
Две тела в любовен танц преплетени.
Мелодия. Китара. Светлина.
Полет на душите с нишка вплетени.

Докосване. Припламваща искра.
Огън във телата заиграва.
Страст поглъщаща света.
Жена до края себе си отдава.

Целувка сластна. Приливна вълна.
Проникване. Оргазъм като гейзер.
Романтика, блаженство... Топлина.
Хармония излята в песен.

Нищо, че навън дъждът плющи.
Вятърът завихря сухи листи.
Слънцето зад облак сив се скри.
Гневно е. Ревниво им се мръщи.

Нека има буря!... Да вали.
Нека и небето се раздира.
В стаята две влюбени души,
клетвено съдбите си събират.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??