От нищото се ражда пламък,
от нищото на празни дни.
Разпръсква своята жарава
в забравени човешки съдбини.
Двама души се откриват
сред хаос от безброй лъжи.
Двама души се надяват
една любов да ги обедини!
Но в силен пламък и страстта изгаря,
превръща се в късче лед!
Двама души пак сами остават
с мига на щастие от други взет.
© Исето Петкова Todos los derechos reservados