5.07.2008 г., 18:38 ч.

Страст от лед 

  Поезия » Любовна
963 0 2

От нищото се ражда пламък,

от нищото на празни дни.

Разпръсква своята жарава

в забравени човешки съдбини.

 

Двама души се откриват

сред хаос от безброй лъжи.

Двама души се надяват

една любов да ги обедини!

 

Но в силен пламък и страстта изгаря,

превръща се в късче лед!

Двама души пак сами остават

с мига на щастие от други взет.

© Исето Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??