11 nov 2008, 9:00

Страст от студ 

  Poesía » De amor
912 0 4

Гората много бързо се съблече

в очакване да обладае Студ -

дали не бърза тя, дали ще плаче,

че е разкрила свойта страст и плът.

 

Подмамена от вътрешното си усещане

за ласки от спасителния мъж -

дали ще стане настърчано-смешният

масив, обрасъл и облян от дъжд!

© Нова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??