20 sept 2008, 7:37

Страстен танц 

  Poesía » De amor
640 0 1

Страстен танц

 

Рисувам с музика душата ти.

И в страстния танц на чувствата

да се обичаме поне до края на живота си.

Отиде си лятото с райски грохот.

А снежинките тъкат тихо, непрестанно

моята разкошна сватбена премяна.

 

© Стела Мънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??