Страстен танц
Рисувам с музика душата ти.
И в страстния танц на чувствата
да се обичаме поне до края на живота си.
Отиде си лятото с райски грохот.
А снежинките тъкат тихо, непрестанно
моята разкошна сватбена премяна.
© Стела Мънчева Всички права запазени