Гол, разсъблечен пред мен стоиш,
нещо ще се случи, усещам аз.
Твоята кожа страст струи
и знай, не ще ти устоя.
Вратата заключена е вече,
друг път няма към нас.
Бавно роклята в краката ми свлече,
а влюбено гледам те аз.
Целуваш раменете ми нежно,
притискаш се близо до мен.
Ще се случи нещо неизбежно...
днес ни е щастливия ден.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados