23.03.2013 г., 16:00 ч.

Страстно 

  Поезия » Любовна
520 0 0

Гол, разсъблечен пред мен стоиш,

нещо ще се случи, усещам аз.

Твоята кожа страст струи

и знай, не ще ти устоя.

 

Вратата заключена е вече,

друг път няма към нас.

Бавно роклята в краката ми свлече,

а влюбено гледам те аз.

 

Целуваш раменете ми нежно,

притискаш се близо до мен.

Ще се случи нещо неизбежно...

днес ни е щастливия ден.

 

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??