7 abr 2024, 11:39

Стратегия 

  Poesía
62 2 1

Не въжето е решение
за нашето положение.
Нужна е промяна в закони,
а не с въздух пълни балони.

 

Твърдо трябва да се работи,
а не само да се боботи.
Мисленето да се промени, 
народът да им се довери.

 

Да не е ден, година храни,
а работачите обрани.
Вярно е: Гол човек се ражда,
пак гол червея го изяжда!

 

Нека станем с хората добри!
Да подобрим техните съдби!
На доброто, добро се връща!
Щастлива, пълна ще е къща.

 

Нека стресът се позабрави, 
работата ще се оправи.
Нека има иновации,
да обираме овации.

 

Нека станем първи във нещо, 
да ни благодарят горещо. 
Нека всички гледаме напред
да е златен бъдещия век. 

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

падаме,
пропадаме...
Бягаме -
От дивотията.
От немотията. ...
  85 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано да го доживеем този "златен век". Дано!
    Права си, Кремена. Поздравление!

    П.П. Обраха ни миналото, остава ни само бъдещето...!
Propuestas
: ??:??