11 nov 2008, 20:47

Струвам повече от всички твои жени 

  Poesía
939 0 6
 

 

 

 

Струвам повече от всички твои жени

 

 

 

Очите се пълнят със сълзи,

сърцето мълчи,

тялото се гърчи...

 Защо ми го причини?!...

 

Ще видиш,

нявга и теб ще те заболи...

Ще ти се върнат моите сълзи

и ще разбереш тогава ти

как понасяла съм твоите лъжи,

как плакала съм ден и нощ,

как забивал си в душата нож.

 

Ще видиш,

ще ти се върне...

Ще видиш,

ще се сетиш ти за мен...

Тази, която даваше всичко за тебе.

Тази, която умираше с тебе.

Тази, която в нозете ти се влачеше.

Тази, която лъжите ти прощаваше.

Тази, която сърцето си ти даваше.

Тази, която мечтите си ти подаряваше.

Тази, която хиляди пъти заменял си в леглото си,

ала можеш ли да я смениш и в сърцето си,

можеш ли да я заличиш от живота си...

...

Какво като не съм била последна?

Какво като съм просто поредна?

Какво като не си ме обичал?

Какво като имало и други?...

Нали мене си търсил?!

Нали мене си искал?!

Нали за мене си копнял...?

Макар и за миг да е било...

 

Знай, като мене друга няма ти да имаш!

Знай, най-скъпа съм от всички твои бивши!

Знай, за тебе всичко дадох!

Знай, със тебе аз пропадах!...

Друга като мен няма тъй да те обича

и в любов да ти се врича.

Друга няма да прощава всяка болка...

Друга няма да забравя тъй лесно подлостта...

Знай, други има, но не и като мене...

...

Ще ме замениш отново, зная го,

ала не ще ме ти забравиш,

не ще изтриеш моите следи...

струвам повече от всички твои жени!

Не си мисли, че след като си ме сменил,

ти си ме убил!

Не аз ще живея,

ала ти ще дишаш ли без нея...  

... РАЗЛИЧНАТА... аз...

... Не си бил с друга като мене -

 казваше, нали?

Е, аз не съм като твоите жени...

 

                                              на Н...

© Сузи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ;( Много е хубаво
  • още една творба която ми харесва ... и интересното е че и двете сме стигнали до омразата и опитът за забрава :P и естествено 6
  • Ейй много е хубавоо!!Браво!
  • 6+ от мен.Поздрави!
  • ех, любов ,любов
  • Ох!
    В действителността чувството е винаги на мода. Това се е случвало, случва се и ще се случва. В тоя сайт темата е просто ТОТАЛНО ИЗЧЕРПАНА. Колкото повече използваш местоимението ТИ, толкова повече личи творческата безпомощност. Освен това и още толкова да напишеш, пак ще е едно и също. Очаквам да ме изненадаш с някоя по-различна и интересна тема. Дерзай!
    Никой не може да стигне по-далеч от разочарованието. Горе главата и карай напред.
Propuestas
: ??:??