23 mar 2012, 19:50

Студ 

  Poesía » De amor
477 0 0

Прегърни ме с двете си ръце
и разтопи леденото ми сърце.
Сгрей и моята душа,
за да не се превърне в лед и тя.
Ела и стопли студените ми дни.
Ела, любими мой,
и бъди слънцето горещо
в живота ми студен.
Стопли ме така,
както слънцето с лъчите свои
сгрява студената земя.
С горещото си тяло сгрей ме ти
и накарай кръвта ми да закипи,
че студ в мен се промъква
и всичко в лед превръща.
Накарай ме да се чувствам жива и гореща,
за да не бъда като мъртвеца блед
с кръв вледенена и душа студена.
Ела и влей топлината своя,
за да се махне този студ
завинаги от мен.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??