13 abr 2010, 22:40

Студено е! 

  Poesía » Otra
761 0 0

Студено е!

Душата ми замръзва.

Трябва ми малко топлина.

Нужна ми е искрица огън да сгрее моето сърце.

Всичко е студено в моя мрачен и тъжен живот.

Толкова рядко се показваш, огънче, сгрей ме,

стопли ме, дай ми нежност, дай ми топлина,

нуждая се от мъничко любов...

Любов, която никога няма да угасне, никога няма да отлети,

никога няма да изчезне като сън...

стопли душата ми... появи се при мен като прекрасен звън...

Студено е!

Огънче, сгрей ме!

 

1991

© Галина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??