24 oct 2009, 0:23

Студено кафе 

  Poesía » De amor
691 0 13

 

 

Не поглеждай в кафето,
което отдавна изстина.
Остана утайка във чашата -
мътна и гъста.
Недей я обръща…
Няма бъдеще.
Всичко е минало.
Поредният спомен…
Илюзия…
Поредният кръст.
Не навеждай очи.
Всичко е толкова просто.
Две глътки студени -
два пътя в две измерения.

Да помълчим на сбогуване...
Горчи от несбъднати,

слепи видения…

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??