2 sept 2007, 15:08

Студено ми е 

  Poesía
718 0 0

Няма те, а студ ме пронизва.
Искам да си до мен,
да стоплиш моята душа,
потънала в забрава от любовта.

Студено ми е, а теб те няма,
няма кой да разтопи леда.
Студено ми е, а в огъня стоя,
гори моята душа, а сърцето вледенено е.

© Юлия Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??