Студенти
Из "Перфекционисти"
Студенти сме ние, вече втора година,
миналата не помним много как мина.
Тази и нея така ще забравим,
по обясними причини, но ще се справим.
Тук караме лекции, упражнения - час по час,
всички спят, понякога заспивам и аз.
Стигаме до сонорни и похъркваме леко,
но столовете ръбести, хич не е меко.
После идват изпитите страшни и гадни!
В хладилника учебници, студентите - гладни.
Даваме всичко от себе си, не ни се сърдете.
В момента сме в състояние „Четем, не ни будете”!
© Ами Тола Todos los derechos reservados