4.01.2009 г., 23:13 ч.

Студенти 

  Поезия » Хумористична
2520 0 13

Студенти

Из "Перфекционисти"

Студенти сме ние, вече втора година,

миналата не помним много как мина.

Тази и нея така ще забравим,

по обясними причини, но ще се справим.

Тук караме лекции, упражнения - час по час,

всички спят, понякога заспивам и аз.

Стигаме до сонорни и похъркваме леко,

но столовете ръбести, хич не е меко.

После идват изпитите страшни и гадни!  

В хладилника учебници, студентите - гладни.

Даваме всичко от себе си, не ни се сърдете.

В момента сме в състояние „Четем, не ни будете”! 

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??