Емоция,
Студентски празник!
В лицата млади
виждам нас...
С времето
се разпиляхме
и изгубихме..
Дали младежкото
в годините загубихме?!
Загубихме ли
смехът, мечтите,
разходките си нощем
под звездите?!
Къде е момичето
с очи засмени
и момчето
с ириси сини,
от любов озарени?!
Среща студентска,
като преди.
Среща на наш'те
закъснели мечти...
Поглеждаме се пак
след толкова години:
това пак си ти -
с очите сини,
това пак съм аз -
с пламък засмен.
Ти още си влюбен,
млад и смутен,
ти още си влюбен,
не в друга, а... в мен!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados