10 дек. 2009 г., 21:23

Студентски празник 

  Поэзия
682 0 7

 

 

Емоция,

Студентски празник!

В лицата млади

виждам нас...

 

С времето

се разпиляхме

и изгубихме..

Дали младежкото

в годините загубихме?!

Загубихме ли

смехът, мечтите,

разходките си нощем

под звездите?!

Къде е момичето

с очи засмени

и момчето

с ириси сини,

от любов озарени?!

 

Среща студентска,

като преди.

Среща на наш'те

закъснели мечти...

Поглеждаме се пак

след толкова години:

това пак си ти -

с очите сини,

това пак съм аз -

с пламък засмен.

Ти още си влюбен,

млад и смутен,

ти още си влюбен,

не в друга, а... в мен!

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??