2 nov 2021, 14:56

Стъкло 

  Poesía » De amor
555 0 0

Две страни еднакво гладки,

прозрачни и твърди стъкла,

аз и ти от две страни прибрани,

шепата разперили с дланта.

 

Гледаме се в милиметри,

а се чувстваме толкова далечни,

очертанията ни бледо се личат,

усмивките помрачени застудяват.

 

С пръсти рисуваме комуникация,

диалог между две изстинали сърца,

екот на далечни изпитания,

шептим с дъх от топлина!

© Ана Раунд-Дев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??