Nov 2, 2021, 2:56 PM

Стъкло 

  Poetry » Love
503 0 0

Две страни еднакво гладки,

прозрачни и твърди стъкла,

аз и ти от две страни прибрани,

шепата разперили с дланта.

 

Гледаме се в милиметри,

а се чувстваме толкова далечни,

очертанията ни бледо се личат,

усмивките помрачени застудяват.

 

С пръсти рисуваме комуникация,

диалог между две изстинали сърца,

екот на далечни изпитания,

шептим с дъх от топлина!

© Ана Раунд-Дев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??