5 sept 2007, 22:56

Стъкло в окото 

  Poesía
542 0 1
От извори кристални, ледени,
стъкло в окото ми - стъкло!
Не се обръщам да погледна,
усещам жажда за живот!

За силата си търсеното да намирам,
добре разбирам - плащам скъпо,
ала за мене няма нищо по-красиво
от властното желание да бъда.

Усещам любовта като награда
и всичко ще се подреди - усещам!

2005 - 2007

© Ема Венева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • непременно ще се подреди.поздрав!
Propuestas
: ??:??