3 nov 2011, 6:42

Стълба от небето 

  Poesía
595 0 4

 

 

Стълба от небето

Не е стълба.

Две въжета спуснати са от небето.

Били са крила на птица със избодени зеници.

Вятър я примамил в път, който свършва с остри пръти.

Скита наранена тя. През деня и през нощта

търси себе си, където прът заседнал е в сърцето.

 

Ако можеш, извади го - със ръце не го достигам.

Мислите ми пречистù - във съня ми тя лети...

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??