1 may 2013, 22:40

Стълбите на любовта 

  Poesía » De amor
500 0 0

По стълбите на любовта
изкачваме се уж на шега.
Смятаме се за умници,
накрая озоваваме се в дупка като къртици...


Дали този стълб любовен
може да не се окаже тъй чаровен?!
Представата понякога е грешна,
никоя душа не е безгрешна...


Заблудени като стар слепец,
оказваме се просто глупец.
Просто търсим любовта,
толкова ли трудно оказва се това?

© Поли Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??