11 sept 2008, 12:19

Стъпка, глътка и чаша вода 

  Poesía » Otra
814 0 5

Стъпка, глътка и чаша вода

Мисъл, а след нея стъпка  

напред не към теб, а към мен.

Дума, а след нея глътка

да спре останалите в плен.

Смели крачки и чаша вода, 

бързам да утоля вечната си жажда.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??