Sep 11, 2008, 12:19 PM

Стъпка, глътка и чаша вода 

  Poetry » Other
971 0 5

Стъпка, глътка и чаша вода

Мисъл, а след нея стъпка  

напред не към теб, а към мен.

Дума, а след нея глътка

да спре останалите в плен.

Смели крачки и чаша вода, 

бързам да утоля вечната си жажда.

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??