7 mar 2009, 10:59

Стъпките на пролетта 

  Poesía
595 0 18

Дочувам стъпките ù плахи,

разтворила е чудната врата,

пристъпва с ефирни знаци,

разпръсква много светлина.

 

Тя идва с полъха на вятър южен

и съживява зажаднялата земя,

и всеки кълн с нежност е събуден,

да се разтвори с чудна красота.

 

И пеят птиците с поглед влюбен,

по двойки в тръпнещите дървеса,

и новият живот струи тъй чуден,

навред са звуците на пролетта.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??