Супер проверки
на депутати,
супер компютър -
информация клати,
супер за Желева -
подкрепа от ,,всички",
супер изчезнали
държавни парички...
Но, стане ли СУПЕР
вече маркет,
вярвайте, всичко
ще е наред.
Харита МардикКолева
© Харита Колева Todos los derechos reservados