Jan 17, 2010, 10:38 AM

Супер е 

  Poetry » Humour
566 0 0

Супер проверки

на депутати,

супер компютър -

информация клати,

супер за Желева -

подкрепа от ,,всички",

супер изчезнали

държавни парички...

Но, стане ли СУПЕР

вече маркет,

вярвайте, всичко

ще е наред.

       Харита МардикКолева

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??