30 sept 2011, 9:02

Сутрешни новини 

  Poesía
784 0 9

  СУТРЕШНИ НОВИНИ

 

 Добро утро, дами и господа!

Днес в пет убиха Жоро Прасето.

Изнасилено момиче. Взривена кола.

Новородено захвърлено. Умряло е клето.

 

 

Добро утро, дами и господа!

С трийсет стотинки бензинът поскъпва.

В черния хляб открили боя.

Уличен съдия, закона потъпквал.

 

 

Добро утро, дами и господа!

В кравето сирене нямало мляко.

Използвали палмови само масла,

както и в кравето масло.

 

Това бяха новините за днес.

Деня с усмивка срещнете.

Ще се срещнем довечера в шест.

А вие... Вий оптимисти бъдете!

 

 

 

 

 

 

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??