6 feb 2010, 20:14

Сутрин 

  Poesía » Otra
723 0 3

удоволствието
и удовлетворението на
очите от собственото
им незнание
изтръпването на езика
и ръцете
загуба на чувството
за

равновесие

последователност
знаците
на съненост

и

рибни мрежи в погледа

 

 

 

 

вода

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??