6.02.2010 г., 20:14 ч.

Сутрин 

  Поезия » Друга
718 0 3

удоволствието
и удовлетворението на
очите от собственото
им незнание
изтръпването на езика
и ръцете
загуба на чувството
за

равновесие

последователност
знаците
на съненост

и

рибни мрежи в погледа

 

 

 

 

вода

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??