Feb 6, 2010, 8:14 PM

Сутрин 

  Poetry » Other
721 0 3

удоволствието
и удовлетворението на
очите от собственото
им незнание
изтръпването на езика
и ръцете
загуба на чувството
за

равновесие

последователност
знаците
на съненост

и

рибни мрежи в погледа

 

 

 

 

вода

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??