14 dic 2010, 13:44

Сутрин 

  Poesía
475 0 5

 

          зимният шал

          мълчаливата целувка

          откривам себе си 

          в твоите очи

          има ли какво да обичаш

          о да

          тялото ми канелено

          омагьосано кътче

 

          харесана мъка - като кръст

          ги нося

          тези сутрини

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??