25 may 2008, 13:16

Сутрин 

  Poesía
1031 0 24
     Сутрин


Събуждаш ме -
с усмивка и без цвете.
Почти на крак
допиваме кафето.
Детето - още неразсънено -
капризно мрънка.
Навличам немачкаемите дрехи.
Един след друг
се нижем в коридора.
В асансьора се целуваме -
по памет .
До довечера.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??