7 abr 2007, 23:03

Сутрин след чашка 

  Poesía
616 0 3
 
Сутрин след чашка


Сутрин е, аз съм с махмурлук.

Не виждам и не чувам нищо.

Иде ми да се цапна с юмрук.

Но едва ли ще оправя всичко.

 

Не ми се става от топлото легло,

Иска ми се този ден да го приспя.

С мъка отварям око след око.

Днеска пак по задачи ще търча.

 

Пуша, а кафето нещо не ми стига,

Мислите ми се разхождат без ред.

Една ми казва бързичко да се събудя.

Коя от другите да пусна най-отпред?

 

Май че доста глупости написах.

Трябва вече да се стегна.

Важно е, да обясня опитах.

Оф... искам да си легна...

22.12.2006г.                                                                                                               М.     

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??