Сутрините ми започват с чаша вино
и с мисълта за теб...
Вечерите ми завършват с бутилка вино
и с мисълта пак за теб...
А така желая:
Сутрините ми да започват с теб
и мисълта за чаша вино...
А вечерите ми да завършват с теб
и бутилка вино – споделена...
Свещ, която да осветява страстните ни две тела...
и уморена с твоите прегръдки да заспя...
Но сутрините ми започват с чаша вино...
© Н Todos los derechos reservados