28.09.2023 г., 21:25 ч.

Сутрините ми... 

  Поезия » Свободен стих
128 1 0

Сутрините ми започват с чаша вино

и с мисълта за теб...

Вечерите ми завършват с бутилка вино

и с мисълта пак за теб...

А така желая:

Сутрините ми да започват с теб

и мисълта за чаша вино...

А вечерите ми да завършват с теб 

и бутилка вино – споделена...

Свещ, която да осветява страстните ни две тела...

и уморена с твоите прегръдки да заспя...

 

Но сутрините ми започват с чаша вино...

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??