1 ago 2004, 19:25

Сузана 

  Poesía
883 0 0
Сузана

Тя е малка сладка Писана,
Синеока и бяла, на име Сузана.
Пyхкава като играчка,
и винаги готова за закачка.


Сутрин рано става,
Облизва се сладко и почва да шава.
С лапи по лицето ме пярка,
гали се после,знае своята мярка.


Следобед си почива на сянка,
горда и пряма-истинска самка.
Наблюдава често, всяко движение мое,
иска всичко да подyши,всичко да знае какво е.


Вечер уморена ляга на дивана,
Протяга се грациозно,като знатна дама.
Отпyска главичка сънлива,
и кротко и тихо заспива.

© Ами Тола Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??