5 may 2009, 18:11

Св. Георги 

  Poesía
563 0 3

Св. Георги

За всички, които се нуждаят от
сила и подкрепа

Ако си в беда
и несправедливостта
те покори,
ти не се гневи,
св. Георги
призови,
смел бъди
и ще победиш
чудовището
на страха
и мрака.
Светъл празник
се задава,
благословени бъдете
и Гергьовден с радост
в сърцата посрещнете.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??