5.05.2009 г., 18:11 ч.

Св. Георги 

  Поезия
572 0 3

Св. Георги

За всички, които се нуждаят от
сила и подкрепа

Ако си в беда
и несправедливостта
те покори,
ти не се гневи,
св. Георги
призови,
смел бъди
и ще победиш
чудовището
на страха
и мрака.
Светъл празник
се задава,
благословени бъдете
и Гергьовден с радост
в сърцата посрещнете.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??