12 mar 2008, 23:11

Свалена маска 

  Poesía
477 0 1

 

 

И какво за есенния вятър

можеш да ми кажеш ти?!

И какво - за бесния театър,

разигран пред моите очи?!

 

Маските сега са криви -

вече казах - не обичам суетата.

Но може би във дните ти лъжливи

някой ден ще проговори Тишината...

 

И тогава от дълбините красиви:

Истината ще разкъса мрака и мъглата...

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??