И какво за есенния вятър
можеш да ми кажеш ти?!
И какво - за бесния театър,
разигран пред моите очи?!
Маските сега са криви -
вече казах - не обичам суетата.
Но може би във дните ти лъжливи
някой ден ще проговори Тишината...
И тогава от дълбините красиви:
Истината ще разкъса мрака и мъглата...
© Вечерница или Зорница All rights reserved.