СВЕЖО УТРО
Свежо утро носи радост,
нежно слънце гали днес.
Ведър поглед обич вгражда
вяра в теб и взор пленен.
Малък жест искрата пали,
пълни жажда вътре в мен.
Пърхат пак мечти в клепачи,
щом прекрача в нов подем.
Всичко тихо смисъл има,
цвят създават две ръце.
Мина облак, но взаимно
светят все в едно сърце.
© Санвали Todos los derechos reservados