1 may 2011, 20:52

Светая светих 

  Poesía » Otra
801 0 9

 

 

Всеки спомен за теб превърнах във храм,

храм без икони, само с восъчни мисли,

свято място, където със тръпнеща длан

преобръщам душата, после тръгвам – пречистена.

Прежадняла, отново се връщам в Светая светих,

паля свещ, шепна думи молитвено-истински,

трийсет рани и три угасени слънца възкресих,

а до вчера – неверница бях, бях атеистка.

 

 

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??