2 may 2015, 18:38

"Свети Валентин" 

  Poesía » De amor
373 0 0

Днеска светло е навън

грее радост или звън

слънцето блести в небето

топли и душите в него.

 

Честито да ви е на всички

влюбени са всички птички

светият господ-бог

ви дарява с любов в душите.

 

Затова и в любовта

нека всеки го дари

добри небесни чудеса

да има всеки на света.

 

 14.02.2010 год

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??