19 mar 2021, 3:35

Свети Валентин 

  Poesía » De amor
314 1 0

Свети Валентин е и за нас,
клетите самотни души.

 

Уж обикновен ден,
но по дяволите...не спира да боли.

 

Представям си какво беше
Какво можеше,какво щеше,но горчи...

 

Но не е само от деня...
И във всеки друг ден боли.

 

Довечера,сипи си чаша вино,запали цигара,
За любовта и за мене отново си спомни...
 

© Мартин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??