Свети Валентин е и за нас,
клетите самотни души.
Уж обикновен ден,
но по дяволите...не спира да боли.
Представям си какво беше
Какво можеше,какво щеше,но горчи...
Но не е само от деня...
И във всеки друг ден боли.
Довечера,сипи си чаша вино,запали цигара,
За любовта и за мене отново си спомни...
© Мартин Василев Всички права запазени