14 feb 2023, 6:51

Свети Валентин 

  Poesía » De amor
483 0 0

Сред този празник сам съм аз,

мечтая за теб, нека да те видя,

дай ми топлина сред тоя мраз,

ела, искам аз до теб да ида!

 

В болката даже надежда имам,

никой човек не е вечно щастлив,

когато си далеч чак разбирам -

денят ми без теб е студен и сив!

 

Ела - стопли изстинало сърце,

просто поне за малко остани,

имам нужда от лъчи, от слънце,

болката в душата ми отстрани!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??