Сред този празник сам съм аз,
мечтая за теб, нека да те видя,
дай ми топлина сред тоя мраз,
ела, искам аз до теб да ида!
В болката даже надежда имам,
никой човек не е вечно щастлив,
когато си далеч чак разбирам -
денят ми без теб е студен и сив!
Ела - стопли изстинало сърце,
просто поне за малко остани,
имам нужда от лъчи, от слънце,
болката в душата ми отстрани!
© Георги Все права защищены