Беше денят на любовта
и събаряше тя всяка стена
породена от страха
Всеки посмя да покаже романтичната си страна
и да запълни шепите на любимия с топлина
Остана само тя сама
пред единствената останала стена
на вечната война между любовта и страха
© Станимира К. Todos los derechos reservados